"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Interviu cu Lilian Mindov absolvent al specialității „Organizarea teritoriului” (1997)

 

mindov

Lilian Mindov

Șeful Direcției Cadastrul bunurilor imobile, Agenția Relații Funciare și Cadastru, absolvent al specialității „Organizarea teritoriului” (1997)

 

Am ales să studiez la Universitatea Agrară de Stat din Moldova, deoarece este una din cele mai vechi universităţi din țară care are experiența în domeniul agrar și performanță în învățământul superior din Republica Moldova, fiind recunoscută, în același timp, pe plan internațional. Universitatea se definește printr-un ansamblu de activități educaționale, pe care le desfășoară la un

 

nivel înalt. Pot să afirm cu certitudine că absolvenții profită de calitatea studiilor ce reprezintă baza succesului la angajarea în câmpul muncii. Absolvind specialitatea „Organizarea teritoriului”, având cunoștințe în domeniile topografiei, geodeziei, lucrărilor geodezice, proiectării și tehnologiilor informaționale, am putut beneficia  de cunoștințele acumulate, activând în diverse instituții din domeniul Cadastrului și organizării teritoriului.

Cred că tinerii ar trebui să aleagă Universitatea Agrară de Stat din Moldova, deoarece anume aici vor găsi profesori bine pregătiți atât teoretic, cât și practic, iar dotarea tehnică le va ajuta să însușească tehnologiile performante din domeniu.

Împreună cu toată  familia activăm în domeniul cadastral, iar feciorul mai mare își face studiile la specialitatea „Cadastru și organizarea teritoriului”. Așa cum mi-am îndemnat fiul, îndemn și  alți tineri să facă o alegere corectă în alegerea instituției de învățământ profesional.


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Orarul sunetelor

orarul sunete

pauză de 5 min. între orele perechii și de 15 min între perechi

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda