"Da nobis recta sapere"

Site Statistics

  • Current Active Users244
  • Active Guests244
  • Active Registered0
  • Unique Visits Today783
  • Unique Visits Yesterday707
  • Visits This Week2365
  • Visits Previous Week2393

Double Degree

dubla diploma

SAUM Publications

sa

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 RO MD

Hot-Line

Participarea Universității Agrare de Stat din Moldova la Conferința Științifică organizată de Universitatea de Stat de Tehnologie și Management „K. G. Razumovsky” din Moscova

 

Universitatea de Stat de Tehnologie și Management  „K. G. Razumovsky”  din Moscova a găzduit Conferința științifică și Tehnică Internațională „Doctrina securității alimentare a Rusiei: tehnologii de refrigerare ca bază pentru păstrarea produselor agricole” în format on-line. Evenimentul  a fost  planificat pentru  Ziua Mondială a frigului.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost reprezentată  la aceasta conferință de Domnul Rector Liviu VOLCONOVICI. Tematica abordată în cadrul raportului prezent  de Domnul Rector  s-a referit la aplicarea frigului natural și  artificial pentru refrigerarea laptelui și  depozitarea fructelor și a altor produse vegetale.

Scopul conferinței  a fost de a combina eforturile statului, oamenilor de știință, reprezentanți ai sectorului educației și producătorii de echipamente în implementarea programului de siguranță alimentară, pentru a păstra calitatea și siguranța produselor alimentare prin utilizarea tehnologiilor frigorifice.

Rezultatul  important al evenimentului a fost interacțiunea interactivă, unde participanții au putut să-și împărtășească ideile, perspectivele și opiniile cu privire la dezvoltarea și digitalizarea ulterioară în domeniul industriei alimentare frigorifice.

 


ordinul-republicii
In October, 2013,
State Agrarian University of Moldova was conferred the highest state distinction 
"The Order of the Republic".

 

engleza

Copyright © 2019 State Agrarian University of Moldova
All Rights Reserved.

Designed by Nicolae Daraduda