"Da nobis recta sapere"

Site Statistics

  • Current Active Users13
  • Active Guests13
  • Active Registered0
  • Unique Visits Today630
  • Unique Visits Yesterday131
  • Visits This Week2536
  • Visits Previous Week2470

Double Degree

dubla diploma

SAUM Publications

Stiinta-Agricola

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro

 

 

Hot-Line

Universitatea Agrară de Stat din Moldova participant la Conferința Internațională, organizată on-line de Consiliul Rectorilor CSI

 

În data de 30 iunie 2020, Ministerul Agriculturii al Republicii Kazahstan,  Centrul Național Științific și Științific Agrar, Școala Superioară „Afaceri și Drept” de la Universitatea Națională Agrară din Kazahstan, a organizat  o conferință internațională on-line pe tema: „Direcții strategice de dezvoltare socio-economică a sectorului agricol al țărilor CSI”.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost prezentată la această conferință de dr. habilitat, profesor universitar Aurelia LITVIN cu raport pe tema: Managementul sustenabilității horticole în Republica Moldova și dr., con.univ., Ludmila TODOROVA cu tema: Contabilitatea și impozitarea activităților rezidenților parcurilor de tehnologie informațională.

Scopul  conferinței a fost de a asigura securitatea alimentară în țările CSI. Pentru a atinge acest obiectiv, este necesar să  fie discutate problemele, care împiedică dezvoltarea complexului agro-industrial, schimbul de bune practici privind gestionarea eficientă, creșterea competitivității și orientarea către export a sectoarelor agricole, îmbunătățirea strategiei de comercializare a produselor agricole, reglementarea de stat etc.

Cercetătorii din universitățile și organizațiile științifice din Armenia, Belarus, Kirghizstan, Moldova, Rusia, Uzbekistan, Ucraina și Kazahstan au participat în cadrul conferinței online.

 


ordinul-republicii
In October, 2013,
State Agrarian University of Moldova was conferred the highest state distinction 
"The Order of the Republic".

 

engleza

UASM pe Facebook

Copyright © 2019 State Agrarian University of Moldova
All Rights Reserved.

Designed by Nicolae Daraduda