"Da nobis recta sapere"

Diplomă Dublă

dubla diploma

Publicații UASM


Stiinta-Agricola

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro

 

 

Hot-Line

Conferinţa internaţională finală în cadrul proiectului TEMPUS - SUSFOR

În perioada 6-10 decembrie 2016, colaboratorii UASM V. Vrancean, Ia. Gumaniuc, V. Sfeclă, au participat la lucrările conferinţei internaţionale cu genericul: „Formarea continuă pentru o Silvicultură durabilă”, organizată în cadrul proiectului TEMPUS No. 543946-TEMPUS-1-2013-1-ES-TEMPUS-JPHES (SUPPORT FOR VOCATIONAL TRAINING IN SUSTANABLE FORESTRY (SUSFOR)) la Universitatea Silvotehnică din St. Petersburg (SPbSFTU).

În cadrul conferinţei au fost prezentate şi discutate teme precum: educaţia ca un catalizator pentru dezvoltarea durabilă a silviculturii, învăţarea pe tot parcursul vieţii ca direcţie prioritară în interesul dezvoltării durabile a sectorului forestier şi altele. La eveniment au participat reprezentanţi ai instituţiilor superioare de învăţământ, parteneri ai proiectului din Spania, Austria, Finlanda, Federaţia Rusă şi Republica Moldova.

În cadrul reuniunii au fost totalizate rezultatele realizate în cadrul proiectului şi trasate obiectivele necesare de realizat în perioada următoare până în luna marte 2017, atunci când va expira perioada de realizare a proiectului. Totodată a fost semnat acordul de colaborare între Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM) şi Universitatea Silvotehnică din St. Petersburg (SPbSFTU), privind mobilitatea academică, organizarea de cercetări şi seminare în comun etc.

 

ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

engleza

UASM pe Facebook

Copyright © 2019 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda