"Da nobis recta sapere"

Diplomă Dublă

dubla diploma

Publicații UASM


Stiinta-Agricola

 


 

uasm


edrone


rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

 jeanmon


 

 

logo smart


 CREDO


 

uniclad

 

 

Hot-Line

Vizita de lucru a studenţilor UASM la colegii din Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi

Recent o delegaţie de studenţi ai UASM, însoţiţi de conferenţiarii universitari Vladimir Gorobeţ, decanul Facultăţii de Inginerie Agrară şi Transport Auto şi Veaceslav Ţapu, şeful catedrei MMIM, au efectuat o vizită de lucru la Facultatea de Mecanică a UT „Gh. Asachi” din Iaşi la invitaţia decanului acestei facultăţi, dl Ianuş Gelu.

Pe parcursul unei zile au avut loc întâlniri cu studenţi senatori ai UT „Gh. Asachi” şi studenţi originari din R. Moldova, unde s-a făcut schimb de informaţii şi opinii privind viaţa studenţească şi activitatea Senatelor studenţeşti, apoi studenţii UASM au vizitat şi admirat Biblioteca UT „Gh. Asachi”, Sala paşilor pierduţi şi Aula Universităţii, situate pe Bulevardul Carol I.

Tot în această zi, delegaţia studenţească a vizitat şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, unde prof. univ. Ioan Ţenu, le-a făcut o prezentare despre USAMV şi a organizat o excursie la ferma de bovine, care a fost construită în baza aceluiaşi proiect transfrontalier ca şi ferma didactică a UASM. Studenţii au făcut cunoştinţă cu laboratoarele de evaluare a calităţii laptelui şi cărnii, instalaţia de muls ş.a.

Tot în cadrul acestui program a fost vizitat şi parcul Copou, unde se află Teiul lui Mihai Eminescu. Membrii delegaţiei au avut mai multe întâlniri cu studenţi originari din R. Moldova.


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

engleza

UASM pe Facebook

Copyright © 2019 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda