"Da nobis recta sapere"

Diplomă Dublă

dubla diploma

Publicații UASM


Stiinta-Agricola

 


 

uasm


edrone


rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

 jeanmon


 

 

logo smart


 CREDO


 

uniclad

 

 

Hot-Line

Consultaţia publică de informare privind participarea în Programul Cadru al UE pentru Cercetare şi inovare - Orizont 2020

Pe 13 aprilie, la Universitatea Agrară de Stat din Moldova a demarat o consultaţi de informare privind participarea în cadrul Programului Orizont 2020. Profesorii şi cercetători participanţi la eveniment au fost familiarizaţi cu oportunitățile, procedurile şi normele de participare la Programul de Cercetare şi Inovare al Uniunii Europene Orizont 2020.

Liviu VOLCONOVICI, rectorul UASM a salutat participanții la eveniment, subliniind importanța, dar și complexitatea participării la Programul Orizont 2020 – cel mai amplu program de cercetare şi inovare derulat de Uniunea Europeană.

Consultaţia vine să-i ajute pe participanții acestuia la pregătirea propunerilor de proiecte, dar și la managementul și raportarea proiectelor europene.

Consultaţia s-a axat pe următoarele subiecte importante: Oportunităţi de finanţare, beneficiile participării; Elaborarea propunerii de proiect, căutarea partenerilor; Aspecte legale şi financiare; Managementul proiectelor – bune practici (Proiectul BOND); Exerciţii şi recomandări.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

engleza

UASM pe Facebook

Copyright © 2019 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda