"Da nobis recta sapere"

Двойной диплом

dubla diploma

Публикации ГАУМ

Stiinta-Agricola

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro

 

 

Hot-Line

Şedință online organizată de Consiliul Rectorilor CSI

 

În data de 18 Iunie, 2020 , Universitatea Națională Agrară din Kazahstan, a organizat o ședință online cu participarea reprezentanților din diferite universități agricole din  CSI.

Scopul ședinței a fost axat pe discutarea activității de cercetare în universitățile agricole, accesul deschis la infrastructura de cercetare a universităților partenere, participarea la programe și proiecte comune cu organizații financiare internaționale, etc.

Astăzi, potențialul științific al universităților este în creștere, domeniile inovatoare se dezvoltă rapid și devin o forță puternică care conduce economia. Provocările recente au format o nouă abordare a educației și a științei. A devenit clar că, fără eforturile comune ale oamenilor de știință din diferite țări, este imposibil de rezolvat eficient problemele comune. În același timp, integrarea instituțiilor de învățământ superior, care acordă prioritate cercetării, devine tot mai importantă.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost prezentată la ședință de Dr. hab.. Profesor universitar, Șeful Laboratorului de bioenergetică Marian GRIGORE, facultatea Inginerie agrară şi transport auto. Domnul Marian GRIGORE a prezentat raportul pe tema „Rolul acreditării și certificării unui laborator științific în îmbunătățirea calității lucrărilor de cercetare la  universitate”.

În cadrul întâlnirii online, au fost identificate oportunități de cooperare între universitățile agricole în cercetarea și formarea specialiștilor cu înaltă calificare, integrare internațională în gestionarea terenurilor, cadastru și geodezie, abordări inovatoare pentru transferul tehnologiilor agricole, integrare științifico-educațională industrială, cercetare pentru îmbunătățirea calității cercetării rapoarte scurte și notificări ale părților privind acreditarea și certificarea laboratoarelor, soluții digitale în agricultură.

 


ordinul-republicii
В октябре 2013 года
Государственный Аграрный Университет Молдовы был награжден высшей наградой государства 
"Орденом Республики".

 

engleza

UASM pe Facebook

Copyright © 2019 Государственный аграрный университет Молдовы
Все права защищены.

Designed by Nicolae Daraduda