"Da nobis recta sapere"

Двойной диплом

dubla diploma

Публикации ГАУМ

sa

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 RO MD

Hot-Line

Universitatea Agrară de Stat din Moldova participant la Conferința Internațională, organizată on-line de Consiliul Rectorilor CSI

 

În data de 30 iunie 2020, Ministerul Agriculturii al Republicii Kazahstan,  Centrul Național Științific și Științific Agrar, Școala Superioară „Afaceri și Drept” de la Universitatea Națională Agrară din Kazahstan, a organizat  o conferință internațională on-line pe tema: „Direcții strategice de dezvoltare socio-economică a sectorului agricol al țărilor CSI”.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost prezentată la această conferință de dr. habilitat, profesor universitar Aurelia LITVIN cu raport pe tema: Managementul sustenabilității horticole în Republica Moldova și dr., con.univ., Ludmila TODOROVA cu tema: Contabilitatea și impozitarea activităților rezidenților parcurilor de tehnologie informațională.

Scopul  conferinței a fost de a asigura securitatea alimentară în țările CSI. Pentru a atinge acest obiectiv, este necesar să  fie discutate problemele, care împiedică dezvoltarea complexului agro-industrial, schimbul de bune practici privind gestionarea eficientă, creșterea competitivității și orientarea către export a sectoarelor agricole, îmbunătățirea strategiei de comercializare a produselor agricole, reglementarea de stat etc.

Cercetătorii din universitățile și organizațiile științifice din Armenia, Belarus, Kirghizstan, Moldova, Rusia, Uzbekistan, Ucraina și Kazahstan au participat în cadrul conferinței online.

 


ordinul-republicii
В октябре 2013 года
Государственный Аграрный Университет Молдовы был награжден высшей наградой государства 
"Орденом Республики".

 

engleza

Copyright © 2019 Государственный аграрный университет Молдовы
Все права защищены.

Designed by Nicolae Daraduda