"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Mobilitate academică în Bulgaria

 În perioada 5-10 martie 2018, un grup de reprezentanți ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova format din dl Ilie CERCEL, prorector pentru Activitatea ştiinţifică, dl Anatolie DAICU, prorector în Probleme de administrare şi gospodărire, dl Mihail POPOVICI, decan al  facultăţii de Medicină Veterinară şi Ştiinţa Animalelor, dl Grigorii BATÎRU, conferenţiar universitar şi dl Andrei GHEORGHIŢA, lector universitar, s-a aflat în mobilitate academică la Universitatea Agricolă din Plovdiv, Bulgaria, în cadrul programului Erasmus Plus.

Timp de 6 zile cadrele didactice au avut posibilitatea de a se familiariza cu sistemul de învăţământ agrar din Bulgaria, managementul educaţional, practicile utilizate în procesul de studii, au purtat discuţii şi au efectuat schimb de experienţă cu personalul academic, au vizitat catedrele şi staţiunile didactice. Domnii Grigorii BATÎRU, conferenţiar universitar, şi  Andrei GHEORGHIŢA, lector universitar, au ţinut prelegeri în faţa studenţilor din Plovdiv.

Reprezentanții UASM  au avut parte de o primire călduroasă din partea colegilor din Plovdiv, în frunte cu rectorul Universității Agricole din Plovdiv, dna Hristina YANCHEVA, Prof. Dr, care a menţionat buna cooperare stabilită între Universitatea Agrară de Stat din Moldova şi Universitatea Agricolă din Plovdiv, Bulgaria.

Actualmente, în această instituţie îşi fac studiile 8 studenţi ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova, de asemenea aflați în mobilitate în cadrul programului Erasmus Plus.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda