"Da nobis recta sapere"

Diplomă Dublă

dubla diploma

Publicații UASM


sa

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 RO MD

Hot-Line

Error:
  • [sigplus] Critical error: Insufficient file system permissions to create the folder root/cache/sigplus.

Ședința Consiliului Rectorilor CSI organizată online

[sigplus] Critical error: Insufficient file system permissions to create the folder root/cache/sigplus.

În data de 21.05.2020 a fost organizată ședința Consiliului Rectorilor din principalele Universități agricole din CSI.  Universitatea Agrară de Stat din Moldova este membru al Consiliului Rectorilor CSI din anul 1995.

Ședința a avut loc online și a fost dedicată Organizării  activităților educaționale în contextul pandemiei cauzată de noul coronavirus 2019-nCoV .

La ședința online au participat 19 lideri universitari din 10 țări din spațiul post-sovietic, precum și observatori de la Universitatea Agrară de Stat din Sankt Petersburg și de la Universitatea Agrotehnologică  Arctică de Stat.

 Conform programului întrunirii, au avut loc schimburi de opinii cu privire la organizarea studiilor la distanță şi evaluarea  cunoștințelor, utilizând tehnologiile informaționale în regim de carantină. S-a discutat despre  planificarea sarcinilor  în perioada post-carantină, specificul  realizării  stagiilor de producție și de licență, activitatea comisiilor de examinare la susținerea examenelor de licență, folosind tehnologiile educaționale la distanță și structurarea muncii în contextul dominării distanței tehnologiilor informaționale în procesul educațional. A fost discutat subiectul privind specificul campaniei de admitere în perioada pandemică.

Universitatea Agrară  de Stat din Moldova  a fost reprezentată la această ședință de Domnul Rector, Liviu VOLCONOVICI, profesor universitar şi  Domnul Prim Prorector Iurie MELNIC, conferențiar universitar. Au fost prezentate rapoarte despre  procesul de studiu şi desfășurarea studiului la distanță în cadrul UASM  în perioada pandemiei.

Ședința s-a finalizat cu  propunerea de  a dezvolta un program comun de acțiuni și modificări specifice legate de introducerea studiului  la distanță.

{gallery}/rel_int/2020/12{/gallery}


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

engleza

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda