"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

A 6-ea Sesiune “Orientare și consiliere în carieră a masteranzilor”, organizată în cadrul proiectului RESTART

  restart Cofonded

În data de 24 martie 2021, la ora 13.00  în  format on-line, utilizându-se Platforma Google Meet,  Departamentul ”Administrarea afacerilor și limbi moderne” a organizat  a 6-ea  Sesiune “Orientare și consiliere în carieră a masteranzilor”, desfășurată  în cadrul proiectului RESTART (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-) ( P7 _SAUM). La eveniment au participat peste 30 masteranzi de la diferite programe de studii:  30 masteranzi şi 8 profesori.

În cadrul Sesiunii masteranzii programelor de masterat “Administrarea Afacerilor în Sectorul Agroalimentar”,”Turism rural”, ”Economie și politici de dezvoltare rurală”, ”Marketing agroalimentar”, ”Finanțe și control în sectorul agroalimentar”, ”Contabilitate și audit în sectorul agroalimentar” și studenții absolvenți de la ciclul I,  au participat la dezbateri privind construirea unei cariere de succes în cadrul companiilor, punctând provocările privind creșterea și dezvoltarea profesională de-a lungul carierei.  De asemenea, s-au discutat aspecte legate de posibilitățile de angajare existente pe piața muncii; marketing şi analiza de nevoi pe piaţa muncii; sprijin în elaborarea planului de dezvoltare profesională (managementul resurselor aptitudinale, financiare, informaționale, tehnologice, formative; managementul stresului, managementul timpului, managementul calității etc.).

In calitate de mentori au participat, profesori și angajatori de la diverse întreprinderi: Grupul Purcari,  Holding Zernoff, SRL Arital Lux, SA Eximbank, SA Moldova-Agroindbank LELIC,  SRL” Grădina de vis”.

Experți europeni din cadrul proiectului : DRAB Radovan, Universitatea Tehnică din Kosice, Slovacia și STOYCHEVA Bozhana, Universitatea "ANGEL KANCHEV",  Ruse, Bulgaria.

Experiența partenerilor a provocat discuții între participanții la sesiune, care au analizat metodele posibile de dezvoltarea a unei cariere de succes în domeniul antreprenorial și au fost conturate planuri individuale de dezvoltare a carierei.

 

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda