"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

IMG 20210811 172128

 Admiterea-online 2021 - http://student.uasm.md/admiterea/online/

Comisia de admitere: 0 22 432590, 0 22 312237, 067705602

Comisia de admitere continuă

primirea actelor pentru obțiunea cu finanțare bugetară la următoarele specialități, Ciclul I.

Comisia de Admitere continuă primirea actelor pentru obțiunile în bază de contract zi și frecvență redusă la toate specialitățile Ciclul I și specializările Ciclul II

5. Secţia de pregătire preuniversitară

 

UASM oferă la anul pregătitor cursuri intensive de pregătire a cetăţenilor străini pentru înmatriculare la studii universitare sau post universitare. Anul pregătitor are o durată de 8 luni şi este divizat în două semestre, cu o vacanţă la sărbătorile de Crăciun de două săptămâni. Cursurile de predare sunt elaborate special pentru cetăţenii străini care nu posedă limba română sau rusă în care se predau lecţiile în instituţiile superioare din Moldova. Pentru înscrierea la anul pregătitor nu sunt obligatorii careva cunoştinţe de limbă română sau rusă, cursurile de instruire prevăd o pregătire intensivă chiar pentru cei care nu posedă deloc limba de predare. Programa de studiere cuprinde trei nivele de studiere a limbii române sau ruse, repartizată pentru întreaga perioada de studii. In semestrul II studenţii vor aprofunda cunoştinţele în matematică, fizică, biologie, chimie, cursuri de terminologie în domeniul viitoarei specialităţi. Studenţii anului pregătitor vor face cunoştinţă cu sistemul de instruire la Universitatea Agrară de Stat din Moldova, vor efectua vizite la viitoarele facultăţi, catedre, se vor întâlni cu viitorii profesori, vor frecventa câteva lecţii împreună cu studenţii deja înmatriculaţi pentru a lua cunoştinţe cu metodele de predare şi evaluarea cunoştinţelor la UASM.

La anul pregătitor se vor susţine două sesiuni şi evaluarea finală. Cetăţenii străini care vor susţine cu succes examenele de absolvire vor obţine un Certificat de absolvire a anului pregătitor aprobat de Ministerul Educaţiei din Moldova, care va înmatricularea  la una din universităţile din Moldova sau din spaţiul CSI.

Înscrierea la anul pregătitor se face pentru cetăţenii străini care au obţinut acceptul Ministerului Educaţiei al republicii Moldova. Înscrierea la anul pregătitor ce face până la 1 octombrie şi se vor prezenta aceleaşi documente ca şi pentru înscrierea la studii universitare sau post universitare.

 

Aici ne găsiți!!!


Pe harta

 

Program de lucru

Luni

8.00 – 17.00

Întrerupere la masă:

12.00 – 13.00

Marţi

Miercuri

Joi

Vineri

Sâmbătă 9.00 – 14.00
Duminică

ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda