"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Educaţie economică prin afaceri bazate pe profesionalism şi calitate

Componenta economică a procesului educaţional ţine, în special, deformarea deprinderilor practice prin conlucrarea activă cu entităţile agricole şi industriale care activează cu succes în economia Republicii Moldova. În vederea extinderii competenţelor practice catedra „Economie generală” a organizat pentru studenţii anului II, specialitatea ”Economie generală” grupa rusă, o vizită de studiu în cadrul SRL «PEGAS». Pe parcurs, studenţii au făcut cunoştinţă cu statele de personal a companiei, care include 150 de persoane, din care 80 persoane sunt implicate nemijlocit în procesul de producţie. Un viu interes, din partea studenţilor, a atras pregătirea profesionale înaltă a lucrătorilor şi calitatea producţiei. Echipamente inovatoare, dezvoltarea tehnologii unice de prelucrare a cărnii, achiziţionarea şi depozitarea produselor proaspete de primă calitate sunt elementele de bază care asigură calitatea şi determină statutul companiei.

Actualmente, SRL «PEGAS» este unica companie din Republica Moldova care a obţinut Standardul de Certificare a producţiei de mezeluri, ceea ce îi oferă statutul de lider pe piaţa naţională. Această vizită a oferit studenţilor posibilitatea de a înţelege că succesul, nivelul sporit al profitabilităţii, recunoaşterea la nivel internaţional se bazează pe un management eficient, utilizarea tehnologiilor performante, respectarea riguroasă a condiţiilor sanitare şi realizarea unui proces de producţie de înaltă calitate la fiecare etapă.

”Credem, că cunoştinţele şi deprinderile acumulate în cadrul vizitei vor constitui un element strategic fundamental, care va fi utilizat ulterior de noi, în calitate de tineri specialişti, pentru dezvoltarea economiei Republicii Moldova”.

Studenţii anului II, grupa 7 specialitatea „Economie Generală” aducsincere mulţumiri şi profundă recunoştinţă profesorilor catedrei „Economie Generală” pentru implicarea cu suflet în formarea profesională.


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Orarul sunetelor

orarul sunete

pauză de 5 min. între orele perechii și de 15 min între perechi

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda