"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Activitatea în cadrul Proiectului TEMPUS ”Susţinerea triunghiului cunoştinţelor în Belarus, Ucraina şi Moldova”

Colaboratorii UASM au participat la cea de-a doua întâlnire a membrilor Proiectului TEMPUS "Susţinerea triunghiului cunoştinţelor în Belarus, Ucraina şi Moldova", care a avut loc în perioada 18-23 mai 2014, la Universitatea „Letonia” din Riga. În cadrul întîlnirii coordonatorii naţionali au prezentat primele rezultate ale implementării şi dezvoltării concepţiilor şi analizei situaţiilor din ţările de origine. Au avut loc, de asemenea, discuţii şi dezbateri cu privire la integrarea educaţiei, inovării şi cercetării, la care a participat rectorul UASM, academicianul Gheorghe Cimpoieş.

În timpul vizitei în oraşul Elgava, participanţii proiectului au avut întîlniri cu reprezentanţii autorităţilor locale, mediului de afaceri, precum şi ai instituţiilor de învăţământ superior din Letonia: profesorul Universităţii Agrare din Letonia, ex- ministrul Educaţiei şi Ştiinţei din Letonia, B. Reeves,  primarul oraşului A. Ravins, şeful Consiliului municipal al educaţiei din Jelgava G.Auza, preşedintele Asociaţiei Industriei Chimice şi Comerţului din Letonia, dl. I. Kanashka şi alţii.

În cadrul vizitelor la companiile "EVOPIPE" Ltd, specializată în producţia de ţevi din material plastic şi a AS "AMO PLANT", specializată în producţia de autobuze, a fost studiată experienţa de punere în aplicare a triunghiului cunoştinţelor, de cooperare a întreprinderilor, autorităţilor locale şi instituţiilor de învăţământ.


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda