"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Vizita ministrului agriculturii la UASM

Recent a avut loc ceremonia de înmânare a diplomelor de Master studii integrate absolvenţilor Facultăţii de Medicină Veterinară. După 6 ani de studii intense, în acest an au absolvit facultatea 33 de tineri.

La festivitatea solemnă, organizată cu acest prilej, a participat Ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Domnul Ion SULA. În mesajul adresat proaspeților absolvenţi şi corpului didactic, DomnulMinistrula mulţumit tuturor cadrelor didactice pentru munca depusă în pregătirea promoției, iar petinerii specialişti i-a felicitat cu frumoasele rezultate obţinute, i-a îndemnat să dea dovadă de străduinţă, să nu se oprească la cunoştinţele primite în universitate, să fie responsabiliîn drumul pe care purced astăzi, să poarte recunoştinţă dascălilor universitari, remarcînd că anume lor, absolvenţilor de astăzi,proaspeţilor medici veterinari, agronomi, economişti, ingineri, zootehnişti, le revine sarcina de a revitaliza gospodăriile din satele noastre, de a prelucra pămînturile delăsate, de a dezvolta infrastructura satelor.

Domnul rector, academician Gh. Cimpoieş, de asemenea, şi-a exprimat speranţa că abilităţile şi cunoștințele profesionale obţinute în UASM le vor ajuta să facă faţă cerinţelor majore care stau în faţa lor, subliniind că astăzi Republica Moldova are nevoie stringentă ca niciodată de specialişti performanţi, capabili să se încadreze în munca nobilă de relansare a economiei şi reformare a societăţii. 

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda