"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Lansarea proiectului (TEACH ME)

Reprezentanţii UASM, au participat la lansarea  proiectului  Ersamus+ "Creating Moldovan E-network for promoting innovative e-teaching in the continuing professional education"(TEACH ME), care a demarat la 10-11 decembrie 2015, in cadrul unui eveniment organizat de partenerii din RM şi cei din UE, in incinta Universităţii Pedagogice din Tiraspol cu sediul în Chişinău.

Obiectivul principal al proiectului (TEACH ME) constă în formarea continuă a cadrelor didactice.Beneficiarii proiectului sunt 7 universități din Republica Moldova: Universitatea Pedagogică din Tiraspol,  Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, Universitatea Tehnică a Moldovei, Universitatea Agrară de Stat din Moldova, Universitatea de Stat din Comrat,  Universitatea de Stat  "B.P. Hasdeu"din Cahul şi Institutul de Formare Continuă.  Cei care ne vor ajuta sa realizăm acest proiect şi ne vor permite să învăţăm din experienţa lor sunt 5 instituţii  Europene: Fachhochschule des Mittelstands (Germany), Kigston University of London,   University ofNice Sophia Antipolis (France), Naţionali Association of Distance Education (Lithuania), World University Service of Mediterranean (Spain).

            La eveniment Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost reprezentată de Prorectorul pentru relaţii internaţionale Cristina Coşciuc şi coordonatorul laboratorului pedagogic Iulia Corman.


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda