"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Mobilitate academică în Portugalia în cadrul Programei ERASMUS+

Un grup de cadre ştiinţifico-didactice ale UASM a efectuat o vizită  de lucru la Universitatea  Politehnică  din or. Braganca (IPB), Portugalia, care este  partener în cadrul proiectului de  mobilitate academică a Programului Erasmus+. Tot în cadrul acestui program, 7 studenţi ai UASM  îşi fac studiile la  această universitate parteneră europeană, după  absolvirea căreia, de rînd cu Diploma de licenţă a UASM, acești studenţi vor primi şi diploma Universităţii  Politehnice  din or. Braganca.

Scopul vizitei de lucru a fost monitorizarea activităţilor  proiectului, preluarea  bunelor practici europene în pregătirea specialiştilor într-un  mediu multinațional, consolidarea legăturilor cu colegii  din Portugalia, precum şi stabilirea contactelor noi pentru viitoarele proiecte.

O atenţie deosebită a fost acordată negocierilor privind  armonizarea  programelor de studii, recunoaşterea reciprocă a  creditelor. Au fost discutate posibilităţile de a obține granturi noi și de a găsi candidați pentru mobilitatea academică pentru  anul universitar 2016-2017.

În cadrul vizitei, conf. univ. Veronica Prisăcaru , prorector a susţinut o prelegere publică pentru un auditoriu multinațional de studenţi (Portugalia, Polonia, Brazilia, Algeria, Republica Belarus, Maroc, Mexic, Republica Moldova etc.).


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda