"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Cursul aplicativ pentru studenţi şi profesori „MANAGEMENT PERSONAL”

În perioada 27-28 octombrie, 2016, în cadrul UASM a avut loc un eveniment planificat şi organizat de către responsabilele CRU al UASM, Nina PUŢUNTEAN şi Sabina GRATI, în colaborare cu colegele responsabile de CRU al UTM, Natalia FURTUNA-VLADEI şi Mariana CEREPANOVA şi anume formarea: „Management personal”, curs aplicativ pentru studenţi şi profesori, animat de George BUTUNOIU,specialist în orientare şi consiliere în carieră,  evaluare, selecţie şi recrutare de personal şi Personal Branding.

Publicul interesat a beneficiat de un extraordinar training și program de consultanță a unui specialist cu experienţă unică care a evaluat, selectat şi angajat mii de oameni în companii multinaţionale şi locale, în multiple domenii de activitate, un profesionist care cunoaşte şi înţelege foarte bine piaţa românească, inclusiv din perspectiva resurselor umane, aspecte prin care poate susţine o persoană să se cunoască şi să afle calea cea mai potrivită şi modalităţile de a parcurge acea cale fructificându-şi potenţialul. La fel, în discursul său, George Butunoiu, s-a axat pe evaluarea CV-urilor, identificarea profilurilor de personalitate, criteriilor de selecție, instrumentelor de dezvoltare personală și analiza modalităţilor de examinare a dosarelor candidaților.

La eveniment au participat un număr mare de studenţi şi profesori de la UASM, UTM, USM, şefi de catedră, decani, prorectori, precum şi directoarea Antenei Chişinău, Roxana ŢURCANU-TOLOMEY însoţită de Olesea SIMION, responsabilă de proiecte. Persoanele care au frecventat cursul integral au primit Certificate de Participare.

Aducem sincere mulţumiri AUF şi administraţiei UASM pentru contribuţia financiară şi materială acordată, formatorului pentru că a acceptat invitaţia noastră şi colaboratorilor Catedrei Limbi Moderne pentru ajutorul oferit în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda