"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Conferinţa internaţională finală în cadrul proiectului TEMPUS - SUSFOR

În perioada 6-10 decembrie 2016, colaboratorii UASM V. Vrancean, Ia. Gumaniuc, V. Sfeclă, au participat la lucrările conferinţei internaţionale cu genericul: „Formarea continuă pentru o Silvicultură durabilă”, organizată în cadrul proiectului TEMPUS No. 543946-TEMPUS-1-2013-1-ES-TEMPUS-JPHES (SUPPORT FOR VOCATIONAL TRAINING IN SUSTANABLE FORESTRY (SUSFOR)) la Universitatea Silvotehnică din St. Petersburg (SPbSFTU).

În cadrul conferinţei au fost prezentate şi discutate teme precum: educaţia ca un catalizator pentru dezvoltarea durabilă a silviculturii, învăţarea pe tot parcursul vieţii ca direcţie prioritară în interesul dezvoltării durabile a sectorului forestier şi altele. La eveniment au participat reprezentanţi ai instituţiilor superioare de învăţământ, parteneri ai proiectului din Spania, Austria, Finlanda, Federaţia Rusă şi Republica Moldova.

În cadrul reuniunii au fost totalizate rezultatele realizate în cadrul proiectului şi trasate obiectivele necesare de realizat în perioada următoare până în luna marte 2017, atunci când va expira perioada de realizare a proiectului. Totodată a fost semnat acordul de colaborare între Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM) şi Universitatea Silvotehnică din St. Petersburg (SPbSFTU), privind mobilitatea academică, organizarea de cercetări şi seminare în comun etc.

 

ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda