"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Conferinţă ştiinţifică a studenţilor 2017

În perioada 15-29 martie  2017, la  UASM  îşi va  desfăşura lucrările cea  de-a  70-a Conferinţă ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor. La lucrările conferinţei vor participa invitaţi de la instituţii superioare de învăţămînt din ţară şi de peste hotare. În cadrul a 23 secţii vor fi prezentate  peste 500 de lucrări ştiinţifice în formă de raport sau poster. Limbile de lucru: română, rusă, engleză şi franceză.
Şedinţa plenară va avea loc miercuri, 29 martie, ora 1400, aula E-7.
Cele mai valoroase lucrări vor fi publicate în volumul tezelor conferinţei ştiinţifice.

Facultăţile  Economie şi Inginerie Agrară şi Transport Auto

La data de 22 martie 2017 si-a  continuat lucrările  cea  de-a  70-a Conferinţă ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor la facultăţile  Economie şi Inginerie Agrară şi Transport Auto. În cadrul a 11 secţii au fost prezentate 266 de rapoarte ştiinţifice, la care  au participat şi studenţi de la alte instituţii de învăţămînt superior economic şi ingineresc
 ( ASAB, USM, ASEM, UTM, IF al AŞM, UESM). La finele conferinţei juriul secţiilor studenţeşti a stabilit locurile premiante  care au fost menţionate diplome din partea rectorului universităţii. Deţinătorii locurilor I de la fiecare facultate vor participa cu raport  la şedinţa plenară a Conferinţei ştiinţifice studenţeşti, care va avea loc miercuri, 28 martie, ora 1400, în aula E-7.  


Facultăţile Medicină Veterinară şi Ştiinţa Animalelor, Agronomie, Horticultură, Cadastru şi Drept

La 15 martie 2016 au demarat lucrările celei de-a 70-a Conferinţă ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor la facultăţile Medicină Veterinară şi Ştiinţa Animalelor, Agronomie, Horticultură, Cadastru şi Drept. În cadrul a 12 secţii au fost prezentate 278 de rapoarte ştiinţifice de către studenţii UASM şi altor instituţii din învăţămînt superior agronomic de peste hotare (Iaşi, Braşov, Moscova). Pe marginea acestora au avut loc dezbateri, discuţii, înaintate propuneri de perspectivă. La finele conferinţei juriul secţiilor studenţeşti au stabilit locurile premiante I, II şi III, care au fost menţionate cu diplome ale rectorului universităţii. 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda