"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Vizită de studiu la universitatea Kingston Londra

 Reprezentanții universităților din Moldova au participat la o vizită de studiu la Universitatea Kingston din Londra (KUL), fiind implicaţi într-o serie de activități, care fac parte din proiectul finanțat de UE KA1 – Learning Mobility of Individuals, 2017-19, ref. 2017-1-UK01-KA107-036029. Vizita a fost organizată și găzduită de Learning and Teaching Enhancement Centre (LTEC) în perioada 28 ianuarie - 3 februarie 2018.

Delegații Universității Agrare de Stat din Moldova, dna Elena SCRIPNIC, Prorector pentru Relații Internaționale și dl Ilie CERCEL, Prorector pentru Activitatea Științifică, au experimentat abordări de învățare și predare într-un context educațional diferit prin colaborarea cu colegii din străinătate, schimbul de experiență și viziuni în materie de predare-învățare, învățare îmbunătățită prin tehnologie, proiectarea curriculumului, asigurarea calității și guvernarea în domeniul învățământului superior.

Activitățile desfășurate s-au axat în principal pe următoarele obiective:

- creșterea dezvoltării profesionale și personale a cadrelor universitare în domeniul pedagogiei învățământului superior;

- guvernarea învățământului superior;

- recunoașterea și acreditarea predării și învățării în învățământul superior;

- învățare îmbunătățită prin tehnologie.

În contextul strategiilor de modernizare și internaționalizare, partenerii din Republica Moldova au avut oportunitatea de a-şi spori capacitatea de operare la nivel internațional pentru a susține agenda de internaționalizare și strategiile de predare-învățare. De asemenea, participanții au beneficiat de următoarele experiențe: cooperare cu partenerii din țările UE, eficientizare a procesului de predare-învățare în învățământul superior, îmbunătățirea competențelor lingvistice și de comunicare în limba engleză, sporirea oportunităților de dezvoltare profesională.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda