"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Vizită de studiu în cadrul proiectului ELEVATING THE INTERNATIONALIZATION OF HIGHER EDUCATION IN MOLDOVA, Buckinghamshire New University, Anglia

 În perioada 1 - 5 iulie 2018, a fost organizată vizita de lucru a partenerilor din cadrul proiectului „ELEVATING THE INTERNATIONALIZATION OF HIGHER EDUCATION IN MOLDOVA”, nr. 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP din cadrul Programului Erasmus+, Capacity Building in the Field of Higher Education, în incinta Buckinghamshire New University, Anglia, proiect ce derulează în mai multe universități din Republica Moldova.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost reprezentată la acest eveniment de Rectorul Instituției, dr. hab., prof. univ. Valerian BALAN și  Prorectorul pentru Relații Internaționale, dr., conf. univ. Elena SCRIPNIC.

În cadrul ședințelor de lucru au fost puse în discuţie subiecte importante ce vizează internaționalizarea cercetărilor, inclusiv în Marea Britanie și a cooperărilor inter-instituționale. Delegaţia din Republica Moldova a avut ocazia să participe la un eficient schimb de experiență şi bune practici oferite de partenerii proiectului din instituția gazdă. Partenerii proiectului au prezentat strategiile de internaţionalizare (Versiunea Finală) elaborate de instituțiile pe care le reprezintă, iar coordonatorul proiectului a efectuat o analiză minuţioasă a acestora.

De asemenea, coordonatorul proiectului a prezentat un raport intern axat pe aspecte financiare şi tehnice, analiza rapoartelor de control al calității, managementul extern al calităţii și prezentarea rapoartelor de diseminare.

Programul de lucru s-a încheiat cu o vizită de documentare la Universitatea Oxford.

 

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda