"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

A doua întâlnire de lucru a partenerilor proiectului „IMPROVING SKILLS IN LABORATORY PRACTICE FOR AGRO-FOOD SPECIALISTS IN EASTERN EUROPE” (Ag-Lab) organizată în incinta UASM

cofo ag lab

În perioada 9-12 iulie, 2018 Universitatea Agrară de Stat din Moldova a organizat a doua întâlnire de lucru din cadrul proiectului „Improving skills in laboratory practice for agro-food specialists in eastern Europe” (Ag-Lab), găzduind parteneri din Ucraina, Georgia, Slovenia, Polonia, Italia, Franța şi Bulgaria.

Programul de lucru s-a axat pe întâlnirea Comitetului de coordonare și sesiunea de formare a partenerilor din toate instituțiile participante.

Evenimentul a fost deschis de reprezentantul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Secretar de Stat Dna Alisa PÎRLOG și de Rectorul UASM, dr. hab., prof. univ. Valerian BALAN. La eveniment au participat reprezentanți ai Ambasadei Franţei în Republica Moldova și Coordonatorul Oficiului Erasmus + în Moldova Dna Claudia MELINTE.

Coordonatorul de proiect Marija KLOPCIC a prezentat bugetul proiectului pe primele șase luni de derulare și demararea procedurii de procurare a echipamentului. Partenerii europeni au efectuat o analiză a primelor sesiuni de formare, care au avut loc în diferite instituții partenere din Europa, urmată de acţiunile întreprinse pentru diseminarea rezultatelor obţinute și cele preconizate în viitor pentru realizarea strategiei de diseminare a proiectului.

Fiecare partener a prezentat realizarea activităților sale în cadrul pachetelor de lucru planificate în proiect, iar co–coordonatorul proiectului Ludmila STEPURA  a pus în discuție planul de lucru al proiectului pentru următoarele șase luni.

Conform programului de lucru, participanții la reuniune au efectuat o vizită de studiu  în cadrul Centrului Republican de Diagnostic Veterinar, unde au făcut cunoștință cu metodele de laborator și indicii acreditați utilizaţi la această instituție.

 

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda