"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Deschiderea Campaniei naționale de informare- ediția 2018 „Și eu sunt Erasmus+”

 La 19.09.2018 Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a fost gazda deschiderii Campaniei naționale de informare- ediția 2018. La acest eveniment au fost prezentate ofertele de Mobilitate Internaţionale  de Credite şi Programele Comune de Masterat de către Oficiul Naţional Erasmus+.

 Ofertele  de mobilitate de  la UASM au fost prezentate de către  dna Svetlana PETRASCU, specialist în Mobilitate Academică la UASM.  Posibilităţile pe care le au studenţii, care profită de Erasmus+  au fost audiate de mai multi studenti de la UASM, care au aplicat deja la programul de mobilitate Erasmus+KA1 ICM.

Va amintim, că  Departamentul Relaţii Internaţionale va prezenta oferta de Mobilitate Internaţionale  de Credite, precum si Proiectele din cadrul Programului Erasmus+ KA2:  ReSTART” - „Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA” , SMART „Fostering university-enterprise cooperation and entrepreneurship of students via SMART CAFFES”, AG-Lab„Improving skills in laboratory practice for agro-food specialists in eastern Europe”, ELEVATE„Elevating the Internationalisation of Higher Education in Moldova” , precum şi alte proiecte care sunt în derulare la UASM conform graficului stabilit. Sunt invitați atât studenţii cât şi cadrele didactice.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda