"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Simpozionul Științific Internațional “Agricultura modernă – realizări și perspective” dedicat aniversării 85 ani de la fondarea UASM

 În perioada 04-06 octombrie 2018 la UASM au demarat lucrările Simpozionului Științific Internațional “Agricultura modernă – realizări și perspective”, dedicat  aniversării 85 ani de la fondarea UASM.

În prima zi a Simpozionului  s-a desfășurat întâlnirea de lucru a Consiliului Rectorilor din principalele universități agricole din CSI (Rusia, Kazahstan, Uzbekistan, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Tadjikistan). Astfel, discuțiile s-au axat pe problemele și direcțiile de dezvoltare ale viticulturii mondiale.

La data de 05.10.2018 au avut loc sesiunile de prezentare a lucrărilor științifice, atât pentru oaspeții sosiți din România,  Turcia, Ucraina, Israel, Bulgaria, Estonia ș.a, cât și pentru cadrele didactice ale UASM.

Astfel, analizând rezultatele obținute și opinia participanților din cadrul Simpozionului s-a demonstrat faptul că acesta a fost un succes al comunității științifice din domeniul agriculturii, precum și importanța agriculturii pentru dezvoltarea țării.

În cadrul secţiunilor tematice ale Simpozionului au fost înscrise un număr impunător de lucrări științifice și de cercetare, care ulterior vor fi publicate în volumul de lucrări științifice.

UASM ține să mulțumească partenerilor Simpozionului Ştiinţific Internațional, partener general Moldova - Agroindbank  și partenerului media general Agro TV Moldova,  grație cărora a fost posibilă organizarea unui astfel de eveniment.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda