"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Participarea UASM la seminarul organizat de Oficiul Național Erasmus+ Moldova

În data de 8 noiembrie 2018, Oficiul Național Erasmus+ în Moldova a organizat seminarul „Oportunități de a dezvolta și consolida parteneriate internaționale”, găzduit de Universitatea de Stat din Moldova.

La eveniment au participat președintele delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, reprezentanți ai Misiunilor Diplomatice în Republica Moldova şi Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al  Republicii Moldova.

În cadrul evenimentului au fost prezentate noutățile din apelul de proiecte 2019, perspectivele de colaborare internațională, prioritățile și particularitățile Programului Erasmus+ din perspectiva Țărilor de Program și Țărilor Partenere.

Evenimentul a inclus și expoziția proiectelor Erasmus+ de Consolidare a capacităților în Învățământul Superior, implementate în Republica Moldova.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a prezenta la expoziţie 7  proiectele de consolidare a capacităților în care este implicată în calitate de partener, inclusiv proiectele  a căror finanțare a fost aprobată în cadrul programului  Erasmus+ pentru anul 2017: SMART „Fostering university-enterprise cooperation and entrepreneurship of students via SMART CAFFES”  , ReStart  „Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA” și AgLab – „Improving skills in laboratory practice for agro-food specialists in eastern Europe” (Ag-Lab).

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda