"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Vizita de lucru în cadrul Proiectului SMART “Fostering university-enterprise cooperation and entrepreneurship of students via SMART Caffes” în incinta Universității Catolice San Antonio din Murcia, Spania (UCAM)

 

În perioada  13-15 noiembrie 2018 a avut loc reuniunea de lucru a Consorțiului  proiectului SMART –585620-EPP-1-2017-1- EL-EPPKA2-CBHE-JP din cadrul Programului Erasmus+ K2, Capacity Building in Higher Education., în incinta Universității Catolice San Antonio din Murcia, Spania (UCAM).

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost reprezentată la acest eveniment de  directorul centrului Eurostudy Elena SIMCIUC, coordonatorul național al proiectului și Svetlana PETRAȘCU, specialist în Integrare Europeană și Mobilitate academică, membru al proiectului.

În cadrul ședințelor de lucru  s-au prezentat rapoarte referitor la sarcinile realizate în ultimele 6 luni de derulare a proiectului și s-au specificat sarcinile pentru următoarea jumătate de an, s-au punctat finalitățile, s-au proiectat vizitele de studiu. Partenerul din UCAM Andres Abad Pacheco  a prezentat Evoluția Strategiei de Diseminare a proiectului. De asemenea, membrii proiectului au avut ocazia să participe la un eficient schimb de experiență şi bune practici oferite de partenerii proiectului din instituția gazdă, vizitând  Startup-ul INFO din Murcia.

Programul de lucru s-a încheiat cu o vizită de documentare la Universitatea Catolică San Antonio din Murcia.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda