"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Formarea “Cercetarea de doctorat între schimbare şi calitate”

În perioada 22-23 februarie 2019, a avut loc o activitate tip formare cu genericul “Cercetarea de doctorat între schimbare şi calitate”, organizată de responsabilele a 3 CRU-uri din Republica Moldova,  Nina PUŢUNTEAN şi Ana COZARI (UASM), Mariana CEREPANOVA (UTM) şi Ala DAVID (USMF), în parteneriat cu Antenne Chisinau AUF ECO. Evenimentul a fost moderat de dna Ludmila Armaşu-Canţîr. În prima zi evenimentul s-a desfăşurat la Universitatea Tehnică din Moldova, iar în ziua a doua gazdă a fost Universitatea Agrară de Stat din Moldova. Participanţii acestei utile activităţi au fost salutaţi de către dl Valerian BALAN, directorul Şcolii Doctorale a UASM.

 

         Au fost abordate subiecte de maximă importanţă în domeniu: internaţionalizarea studiilor doctorale, stagii de cercetare, burse, convenţii de cotutelă; avantajele noii legislaţii doctorale; reformele doctorale din Republica Moldova în context european; impactul reformei de doctorat asupra cercetării doctorale; contribuţia doctoranzilor la vizibilitatea internaţională; procedura de susţinere a tezei de doctorat; drepturile şi obligaţiile studenţilor-doctoranzi etc. De asemenea reprezentanţii CRU UASM au pregătit o mica surpriză echipei de formare: un scurt tur la Oenoteca UASM împreună cu dl Liviu VOLCONOVICI, Rectorul UASM, dl Gheorghe NICOLAESCU, decanul Facultăţii Horticultură, şi dl Valerian BALAN, directorul Şcolii Doctorale a UASM.

De formare a beneficiat un grup de 25 doctoranzi care au primit certificate de participare.

Aducem mulţumiri AUF in ECO pentru contribuţie la organizarea şi buna derulare a evenimentului, Administraţiei UASM şi UTM pentru suportul oferit şi dnei Ludmila Armaşu-Canţîr pentru profesionalism, receptivitate şi bunăvoinţă.

 

 

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda