"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

A III-a ședință a consortiunii proiectului “Elevating the internationalisation of higher education in Moldova – elevate” a fost desfăşurat la Academia de Studii Economice a Moldovei

 

Cofondedelevate logo

La 12-13 martie 2019 în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova a fost organizată cea de-a treia întâlnire a consorțiului proiectului “Elevating the internationalisation of Higher Education in Moldova – Elevate” nr. 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE- SP, finanțat de UE prin Programul Erasmus+ .

 Universitatea Agrară de Stat din  Moldova a fost reprezentată de Elena SCRIPNIC, prorector pentru relații internaționale și   Svetlana PETRAȘCU, specialist în mobilitate academică și Integrare Europeană.  Partenerii de proiect au prezentat rezultatele obținute în cadrul pachetelor de lucrări ale Proiectului menționat. Au  fost prezentate strategiile de internaționalizare ale universităților  și planurile  de acțiune  cu indicatorii de  progres.

În cadrul ședinței de lucru au fost prezentate rapoarte  de  diseminare  pentru al doilea an  de implementare a proiectului  (octombrie 2017-octombrie 2018).   Totodată de către fiecare partener de proiect  a fost prezentat planul de diseminare pentru ultimul an de desfășurarea a  proiectului.

Programul a inclus și prezentarea metodologiei  instrumentului de Benchmarking. Participanții au discutat despre mecanisme  de colectare a datelor, actualizarea chestionarelor privind problemele de internaționalizare a Instituțiilor de Învățământ Superior și de Cercetare.

Întrunirea sa încheiat cu discuții asupra  planului  operațional pentru anul  trei  al proiectului. 

Partenerii proiectului din Uniunea Europeană au fost prezenți la sesiune, participând cu comunicării și recomandări pentru implementarea proiectului.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda