"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Consultaţia publică de informare privind participarea în Programul Cadru al UE pentru Cercetare şi inovare - Orizont 2020

Pe 13 aprilie, la Universitatea Agrară de Stat din Moldova a demarat o consultaţi de informare privind participarea în cadrul Programului Orizont 2020. Profesorii şi cercetători participanţi la eveniment au fost familiarizaţi cu oportunitățile, procedurile şi normele de participare la Programul de Cercetare şi Inovare al Uniunii Europene Orizont 2020.

Liviu VOLCONOVICI, rectorul UASM a salutat participanții la eveniment, subliniind importanța, dar și complexitatea participării la Programul Orizont 2020 – cel mai amplu program de cercetare şi inovare derulat de Uniunea Europeană.

Consultaţia vine să-i ajute pe participanții acestuia la pregătirea propunerilor de proiecte, dar și la managementul și raportarea proiectelor europene.

Consultaţia s-a axat pe următoarele subiecte importante: Oportunităţi de finanţare, beneficiile participării; Elaborarea propunerii de proiect, căutarea partenerilor; Aspecte legale şi financiare; Managementul proiectelor – bune practici (Proiectul BOND); Exerciţii şi recomandări.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda