"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Seminarul “Angajarea şi Internaţionalizarea” organizat de către UASM în cadrul proiectului ELEVATING THE INTERNATIONALIZATION OF HIGHER EDUCATION IN MOLDOVA-ELEVATE 573921-EPP-1-2016-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP

Cofondedelevate logo

 

În data de 14.06.2019 la catedra Business şi  Administrare,  Universitatea Agrară de Stat din Moldova, a  fost organizat Seminarul cu genericul “Angajarea şi Internaţionalizarea în cadrul Proiectului ELEVATE ”. La seminar  au  fost invitaţi reprezentaţii entităţilor cu capital străin din Republica Moldova, cadre ştiinţifico-didactice şi studenţi. 

În cadrul seminarului s-a discutat despre următoarele subiecte: creșterea gradului de conștientizare a legăturilor dintre internaționalizare și capacitatea de angajare; identificarea opiniilor angajatorilor privind  competențele necesare pentru angajarea absolvenților din punctul de vedere al Internaţionalizării Instituţiilor de Învățământ Superior; identificarea modalităților de îmbunătățire a capacității de angajare a studenților moldoveni, analiza potenţialelor obstacole  şi condiţiilor generale pentru recrutarea doctoranzilor, profesorilor şi cercetătorilor la Universitatea Agrară  de Stat din Moldova.

La acest seminar s-au  întrunit  mai multe proiecte,  stabilindu-se aspecte între angajare şi internaţionalizare în fiecare din proiecte care sunt derulate la UASM.

Reprezentanții mediului de afaceri invitaţi la seminar au vorbit despre ofertele de muncă pentru  absolvenţii UASM, specificând care sunt  abilităţile necesare a unui tânăr specialist pentru  a fi încadrat în câmpul  muncii.

Pentru absolvenţii UASM au fost oferite  locuri de muncă. Pretendenţilor care solicită să se  angajeze  în câmpul  muncii le oferim datele de contact ale angajatorilor:

Tatiana NIŢA , Director, Site Chişinău  tnita@ayiria.md

Mihaela BOBOC, Specialist Resurse Umane, Eximbank  mihaela.boboc@eximbank.com

Ludmila JOAN, Manager, Resurse Umane, Pukoven-Golden Piglet SRL hr@pukoven.md

Tudor PIRVAN,Director de Producţie, Pukoven-Golden Piglet SRL tatianapopov@mail.ru

 

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda