"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Participarea Universității Agrare de Stat din Moldova la Conferința Științifică organizată de Universitatea de Stat de Tehnologie și Management „K. G. Razumovsky” din Moscova

 

Universitatea de Stat de Tehnologie și Management  „K. G. Razumovsky”  din Moscova a găzduit Conferința științifică și Tehnică Internațională „Doctrina securității alimentare a Rusiei: tehnologii de refrigerare ca bază pentru păstrarea produselor agricole” în format on-line. Evenimentul  a fost  planificat pentru  Ziua Mondială a frigului.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova a fost reprezentată  la aceasta conferință de Domnul Rector Liviu VOLCONOVICI. Tematica abordată în cadrul raportului prezent  de Domnul Rector  s-a referit la aplicarea frigului natural și  artificial pentru refrigerarea laptelui și  depozitarea fructelor și a altor produse vegetale.

Scopul conferinței  a fost de a combina eforturile statului, oamenilor de știință, reprezentanți ai sectorului educației și producătorii de echipamente în implementarea programului de siguranță alimentară, pentru a păstra calitatea și siguranța produselor alimentare prin utilizarea tehnologiilor frigorifice.

Rezultatul  important al evenimentului a fost interacțiunea interactivă, unde participanții au putut să-și împărtășească ideile, perspectivele și opiniile cu privire la dezvoltarea și digitalizarea ulterioară în domeniul industriei alimentare frigorifice.

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda