"Da nobis recta sapere"

Diplomă Dublă

dubla diploma

Publicații UASM


sa

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 RO MD

Hot-Line

Expoziției Internaționale specializate ”MOLDAGROTECH-2020”

În perioada 14-17 octombrie 2020, Universitatea Agrară de Stat din Moldova a participat la cea de-a XXXVIII-a ediție a  Expoziției Internaționale specializate ”MOLDAGROTECH-2020” (autumn), organizată de C.I.E. ”Moldexpo” S.A. La 15 octombrie, în cadrul programului expoziției, a avut loc şi Briefing-ul ”Agrogeneraţia-2020 (autumn)”. Dl Iurie Melnic, Prim-prorector a fost moderatorul acestei acțiuni. Din partea UASM, au mai participat: Mihail Gadibadi decanul facultății IATA, Veaceslav Ţapu, şeful departamentului II al facultății IATA, Tatiana Novac, prodecanul facultății Horticultură.
La acest eveniment cu rapoarte au participat următorii studenți şi masteranzi ai facultăților Inginerie Agrară şi Transport Auto şi Horticultură - Lugovscoi Iurii, Fedoseev Nicolae, Zîrnescu Constantin şi Ciobanu Victor, care au fost menționați cu diplome.
Universității Agrare de Stat din Moldova i-a fost decernată diploma de participare la Expoziția Internaționale specializată ”MOLDAGROTECH-2020” (autumn) și dl Iurie Melnic a fost menționat cu diplomă pentru aportul substanțial şi parteneriat de succes în organizarea Briefing-ului în cadrul Acțiunii ”Agrogeneraţia-2020 (autumn)”.


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

engleza

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda