"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Concursul Planurilor de Afaceri 2020

restart   Cofonded

 

În data de 10-11 decembrie 2020, studenții de la ciclul II master, specializarea Administrarea Afacerilor din Sectorul Agroalimentar din cadrul departamentului Administrarea afacerilor și limbi moderne a UASM,  participă la ”Concursul Planurilor de Afaceri” organizat de către ASEM.  Evenimentul dat este rezultatul derulării proiectului ”Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA” RESTART (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-) ,  cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+ KA2 Capacity Building in the Field of Higher Education.

Concursul a întrunit studenţii de la ciclul II master şi profesorii din cadrul a 5 Universităţi din Republica Moldova, parteneri ai Proiectului RESTART. Juriul a fost alcătuit din parteneri din Uniunea Europeană din cadrul Universităţii Politehnice din București, România, Universitatea Ruse, Bulgaria,  Universitatea Tehnică din Kosice, Slovacia şi Agenţia Universitară a Francofoniei din București, Romania.

În acest concurs studenții de la ciclul 2 Masterat își demonstrează  abilitățile antreprenoriale, obţinute datorită modernizării curriculilor în cadrul Proiectului Restart.

 

 


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda