"Da nobis recta sapere"

Publicații UASM


sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Şedinţa plenară a Conferinţei Ştiinţifice a Studenţilor şi Masteranzilor ediţia 67

La 02 aprilie 2014, în cadrul şedinţei plenare, şi-a încheiat festiv lucrările Conferinţei Ştiinţifice a Studenţilor şi Masteranzilor din cadrul UASM.

Promovând dezvoltarea continuă a cercetării ştiinţifice studenţeşti  şi diversificarea schimburilor şi contactelor interuniversitare, la Universitatea Agrară de Stat din Moldova, în perioada 5 martie – 2 aprilie 2014, s-au desfăşurat lucrările Conferinţei Ştiinţifice Studenţeşti.

Cele 26 secţiuni ale conferinţei au acoperit o arie tematică generoasă din Direcţiile strategice de dezvoltare a ştiinţei în Republica Moldova. Tinerii participanţi şi profesorii au avut ocazia să se cunoască, să dezbată, să înţeleagă lucrurile care-i apropie şi diferenţele de abordare.

Cele 472 comunicări ştiinţifice, prezentate de către studenţii de la UASM şi 44 prezentate de către participanţii din institute similare din Ucraina, Spania, Bielorusia, România şi diferite institute din Republica Moldova, au surprins plăcut evaluatorii prin calitatea lor, originalitate şi creativitate. Jurizarea, realizată exclusiv numai de către studenţi, a fost, tocmai din acest motiv, foarte dificilă.

Efortul ştiinţific al studenţilor şi cele mai valoroase lucrări prezentate la ediţia a 57-a a Conferinţei Ştiinţifice a Studenţilor şi Masteranzilor au fost răsplătite în cadrul festivităţii de premiere, desfăşurată în Aula universitară în cadrul şedinţei plenare din 2 aprilie 2014. Deţinătorii primelor 3 locuri din fiecare secţiune au fost menţionaţi cu câte o diplomă de merit şi premii băneşti.

Analizând rezultatele şi opinia tuturor participanţilor, astăzi se poate de spus că conferinţa a fost un succes al comunităţii ştiinţifice a UASM şi, în special, a tineretului studios.

Departamentul Ştiinţă şi Inovare mulţumeşte participanţilor şi tuturor celor care au sprijinit acest eveniment.


  


ordinul-republicii
În octombrie 2013
Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat 
„Ordinul Republicii”.

Erasmus +

erasmus+

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
Toate drepturile sunt rezervate.

Designed by Nicolae Daraduda