"Da nobis recta sapere"

Публикации ГАУМ

sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Mobilitate academică internaţională în Portugalia

   În perioada 12-16 martie 2018, dna Veronica PRISĂCARU și dna Veronica MOVILEANU, conferențiari universitari, au realizat un stagiu de mobilitate academică internaţională la ISAG - Institutul Superior de Administrare și Management din or. Porto, Portugalia, în cadrul programului Erasmus +.

   Vizita efectuată s-a dovedit a fi deosebit de eficientă şi productivă, datorită faptului că a coincis cu o serie de activități desfășurate în instituția-gazdă cu genericul „Săptămâna Internațională”. Reprezentantele Universității noastre au avut posibilitatea de a asista la o serie de lecții publice prezentate de profesori ai  mai multor universități din Bulgaria, Croația, Iordania, Turcia, Au realizat schimbul de experiență cu colegii din instituția-gazdă și din cca 10 instituții din alte țări, au participat la diverse workshop-uri,. Conferențiarul universitar dna Veronica PRISĂCARU, la rândul său, a prezentat o lecție publică cu tema: „Căile de raționalizare a proceselor de producție și de sporire a eficienței”.

   Impresiile și bunele practici preluate în cadrul vizitei respective urmează a fi diseminate şi promovate în rândul cadrelor didactico-științifice ale UASM, deoarece, incontestabil, vor contribui la sporirea calității activităților educaționale desfășurate în cadrul universităţii noastre.

 

01


ordinul-republicii
В октябре 2013 года
Государственный Аграрный Университет Молдовы был награжден высшей наградой государства 
"Орденом Республики".

 

Двойной диплом

dubla diploma

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Государственный аграрный университет Молдовы
Все права защищены.

Designed by Nicolae Daraduda