"Da nobis recta sapere"

Публикации ГАУМ

sa

 


 

uasm


edrone


 

rural


RINA SIMTEX

tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart

 


logo smart

cofonded big


erasmus+

 


Centrul Euros


casee

 


ceepus logo rgb web


 

logo smart


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 RO MD

Cursuri de instruire în cadrul Proiectului SMART “Fostering university enterprise cooperation and entrepreneurship of students via smart caffes -SMART” (585620-EPP-1-2017-1-EL-EPPKA2-CBHE-JP), cofinanțat de UE

 

Smart cafe cofond

În perioada 04-07.02.2019 Universitatea Agrară de Stat din Moldova este gazda cursurilor de instruire din cadrul Proiectului SMART “Fostering university enterprise cooperation and entrepreneurship of students via smart caffes -SMART” (585620-EPP-1-2017-1-EL-EPPKA2-CBHE-JP), cofinanțat de UE. Cursurile  sunt ținute de către profesori de la Universitatea de Științe Aplicative VIVES din Belgia  Sylvie Vanrenterghem ,   Senne Van den Broeck și Niki Verbrugghe.

Temele acestui modul sunt bazate pe managementul creativității și inovării.  Participanții la cursuri sunt profesorii UASM, precum și profesorii din USM, ASEM și USARB , parteneri ai proiectului. Pe lângă lecțiile teoretice, cursanții își vor aplica cunoștințele în practică.

Acest modul va fi introdus în curriculumul studentului, care va pune accent pe dezvoltarea de sisteme transparente, funcționale și corecte de evaluare a calității formării profesionale în general și de evaluare a realizărilor studenților.

În cadrul proiectului menționat sunt preconizate în total 4 cursuri de instruire, următoarele lecții vor fi ținute de profesori din Bulgaria, Grecia și Spania.

 


ordinul-republicii
В октябре 2013 года
Государственный Аграрный Университет Молдовы был награжден высшей наградой государства 
"Орденом Республики".

 

Двойной диплом

dubla diploma

engleza

Hot-Line

Copyright © 2021 Государственный аграрный университет Молдовы
Все права защищены.

Designed by Nicolae Daraduda