"Da nobis recta sapere"

Публикации ГАУМ

sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Ședința Consiliului Rectorilor CSI organizată online

În data de 21.05.2020 a fost organizată ședința Consiliului Rectorilor din principalele Universități agricole din CSI.  Universitatea Agrară de Stat din Moldova este membru al Consiliului Rectorilor CSI din anul 1995.

Ședința a avut loc online și a fost dedicată Organizării  activităților educaționale în contextul pandemiei cauzată de noul coronavirus 2019-nCoV .

La ședința online au participat 19 lideri universitari din 10 țări din spațiul post-sovietic, precum și observatori de la Universitatea Agrară de Stat din Sankt Petersburg și de la Universitatea Agrotehnologică  Arctică de Stat.

 Conform programului întrunirii, au avut loc schimburi de opinii cu privire la organizarea studiilor la distanță şi evaluarea  cunoștințelor, utilizând tehnologiile informaționale în regim de carantină. S-a discutat despre  planificarea sarcinilor  în perioada post-carantină, specificul  realizării  stagiilor de producție și de licență, activitatea comisiilor de examinare la susținerea examenelor de licență, folosind tehnologiile educaționale la distanță și structurarea muncii în contextul dominării distanței tehnologiilor informaționale în procesul educațional. A fost discutat subiectul privind specificul campaniei de admitere în perioada pandemică.

Universitatea Agrară  de Stat din Moldova  a fost reprezentată la această ședință de Domnul Rector, Liviu VOLCONOVICI, profesor universitar şi  Domnul Prim Prorector Iurie MELNIC, conferențiar universitar. Au fost prezentate rapoarte despre  procesul de studiu şi desfășurarea studiului la distanță în cadrul UASM  în perioada pandemiei.

Ședința s-a finalizat cu  propunerea de  a dezvolta un program comun de acțiuni și modificări specifice legate de introducerea studiului  la distanță.


ordinul-republicii
В октябре 2013 года
Государственный Аграрный Университет Молдовы был награжден высшей наградой государства 
"Орденом Республики".

 

Двойной диплом

dubla diploma

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Государственный аграрный университет Молдовы
Все права защищены.

Designed by Nicolae Daraduda