"Da nobis recta sapere"

Публикации ГАУМ

sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Concursului Planurilor de Afaceri Inovative organizat în cadrul proiectului Erasmus+ RESTART (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP

restartCofonded

În perioada 01-02.04.2021 a avut loc al 4-lea Concursului Planurilor de Afaceri Inovative organizat în cadrul proiectului Erasmus+ RESTART (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA).

 

Evenimentul a fost organizat online, prin intermediul platformei ZOOM de către Academia de Studii Economice a Moldovei. Jurizarea concursului a  fost realizată de către partenerii proiectului din UE precum: Universitatea Politehnica din București (UPB), România; Universitatea din Ruse „Angel Kanchev”, Bulgaria; Universitatea Tehnică din Kosice, Slovacia; și Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), România.

La eveniment au  participa studenții ciclului II masterat ”Administrarea Afacerilor în Sectorul Agroalimentar”.

Sincere mulțumiri din partea departamentului Administrarea Afacerilorr și Limbi Moderne, UASM  studenților BÎCU ALEXANDRA; LESNIC CRISTIAN de la specialitatea Business și administrare și  POPESCU MIHAELA de la specializarea Administrarea afacerilor în sectorul agroalimentar, pentru participare.  Suntem mândri  că, în cadrul acestui concurs interuniversitar, BÎCU Alexandra a ocupat  locul I,  POPESCU Mihaela – locul II și LESNIC Cristian – locul V. De asemenea aducem mulțumiri  profesorului  ZBANCĂ Andrei, care a depus efort în procesul de pregătire și ghidare a lor.  Vă urăm succese în continuare spre noi realizări.

 


ordinul-republicii
В октябре 2013 года
Государственный Аграрный Университет Молдовы был награжден высшей наградой государства 
"Орденом Республики".

 

Двойной диплом

dubla diploma

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Государственный аграрный университет Молдовы
Все права защищены.

Designed by Nicolae Daraduda