"Da nobis recta sapere"

Публикации ГАУМ

sa

 

RINA SIMTEX


edrone


 

rural


 
tempus

CRU
logo AUF RVB
agrilida
logoev

sufor


Euraxess


casee logo


TecTNet logou


teachme


fktbum


elevate logo


AG Lab


restart


logo smart

 


erasmus+

 


Centrul Euros

 


casee


 

ceepus logo rgb web


logo smart

 


 CREDO


 

uniclad


 

euagro


 

RO MD


 

cedr


Crosscompconnect

Concursul planurilor de afaceri

Cofonded                      smart

 În perioada  20-21 Septembrie  2021 a fost organizat  Concursului Planurilor de Afaceri în cadrul  Proiectului  ”SMART / Fostering University-Enterprise Cooperation and Entrepreneurship of Students via Smart Caffes,  nr. 585620-EPP-1-2017-1-EL-EPPKA2-CBHE-JP, Programul Erasmus+. Scopul concursului a fost dezvoltarea competențelor antreprenoriale la studenți și promovarea celor mai bune planuri de afaceri.

Concursul  a fost  organizat de către Academia de Studii Economice din Moldova, pentru studenții și masteranzii universităților din Republica Moldova, partenere în proiect: Universitatea Agrară de Stat din Moldova,  Academia de Studii Economice din Moldova și  Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Participanții la concurs  au fost jurizați de profesorii Universităților partenere  din Republica Moldova, Universitatea de management din Varna, Bulgaria și de către antreprenori.

Din partea Universității Agrare de Stat din Moldova au fost  prezentate 4 planuri inovative de afaceri de către studenții de la Facultatea de Economie: Bîcu Alexandra, Lisnic Cristian, Bulatovici Cristina și Cumpătă Iurie.  

La etapa finală au fost expuse planurile de afaceri de către studenta an. 3, licență , programul de studii Business și administrare  - Bîcu Alexandra  și studentul an. 1, Masterat, programul de studii Business și Administrarea Afacerilor- Lesnic Cristian.

Sponsorul principal al concursului  Microinvest a apreciat la nivel înalt  idea de afaceri ”Cultivarea și producerea cătinei ecologice”. Studenta Bîcu Alexandra, autoarea acestei idei a fost premiată cu 5000 lei.

Toți participanții au primit certificate de participare.

Multe succese și realizări pe viitor!!!!

Mai multe detalii despre proiect și alte activități planificate pot fi consultate pe pagina web al proiectului:  https://smartchannel.digital/, https://www.uasm.md/ro/smart

 


ordinul-republicii
В октябре 2013 года
Государственный Аграрный Университет Молдовы был награжден высшей наградой государства 
"Орденом Республики".

 

Двойной диплом

dubla diploma

engleza

UASM pe Facebook

Hot-Line

Copyright © 2021 Государственный аграрный университет Молдовы
Все права защищены.

Designed by Nicolae Daraduda